Klubi i Poezise
ASIN: B08BXDSYVB
Publisher: Amazon.com Services LLC
Pages: 334

illz është një revistë letrare periodike në gjuhën shqipe e botuar nga Klubi i Poezisë, Tiranë. Revista botohet çdo dy muaj. Ky është numri 22.Autoret e publikimet e këtij vëllimi: FAQET E REDAKSISËBesnik Mustafaj - Tërmeti Agron TufaShkëlzen Halimi - Libri dhe kikirikëtHerta Müller - Ke Shami? - Fjala e shkrimtares Herta Müller në ceremoninë e marrjes së çmimit Nobel - Përktheu: Anna KoveToni Morrison - Boja e padukshme: leximi i shkrimit dhe shkrimi i leximit - Përktheu: Granit ZelaRETROXhorxh Bajron - Sot jam tridhjetë e gjashtë vjeç – poezi - Përktheu: Meri LalajAbedin Pasha Dino - Vajza e dashuruar – poezi - Përktheu: Iliaz BobajSTUDIOSadik Bejko - Letërsia nën diktaturë - Intervistë: Çerciz LoloçiPERSONALITETZef Skiroi - Mino – poemëIN MEMORIAMGjergj Fishta - Kataklizmi i rruzullit – poeziTË FTUARErnest Hemingway - Kjo nuk ka rrezik ...
Amazon Rating:
0 stars from 0 ratings
BookLending.com Rating:
Not yet rated